Akke Thijsseling

Ik woon in Lelystad en ben opgegroeid in Friesland. Zomers ga ik met man en kinderen zeilen met onze Dynamic 33. Mijn fototoestel gaat natuurlijk mee. Mijn eerste spiegelreflex was de Canon D60, die hield mijn vader over omdat hij een nieuwere kocht. Een fantastische camera, maar ik was nog niet gepakt door het fotografievirus. Toen deze camera later gestolen werd, met alle andere spulletjes die ik inmiddels had was ik even bang dat mijn hobby voorbij was. Ik was niet tegen te houden, en met mijn volgende camera, de Canon 40D begon ik de kneepjes te leren. Inmiddels fotografeer ik met een Canon 70D.Zeilen als hobby

Met de Dynamic 33 zeilen we veel op het IJsselmeer. In de vakantie zijn we vaak op het water in Zeeland. Nederland is een prachtig land, en dat beleef je vanaf het water anders dan vanaf de kant. Uiteraard zijn er vele mooie plekjes, die we ook graag ontdekken. Zo zijn we een keer naar Denemarken geweest. Wat een fantastische ervaring was dat! Zeker voor herhaling vatbaar.

Mijn passie voor watersport

Vanaf mijn 5e zit ik eigenlijk al op het water. Als kind bracht ik mijn weekends (toen nog regelmatig onvrijwillig) door op de wateren in Friesland. Met als uitvalsbasis Sneek. Later werd dit het IJsselmeer. Daarna kwam ik er ook nog beroepsmatig mee in aanraking. Min of meer toeval. Jarenlang en met groot plezier ondersteunde ik Schepenkring Lelystad. Samen met mijn man runden we ook nog Suydersee Verzekeringen, de specialist in watersportverzekeringen. Nog steeds zeil ik graag, en zomers en vele weekeinden gaan we lekker het water op. Ik vind het ontzettend leuk om samen te werken met bedrijven die in de watersport actief zijn. Ik ben flexibel, breed inzetbaar, begrijp de taal en lever kwaliteit. Ik ben pas tevreden als u dat bent!