Aan een website wordt vaak (te) weinig tijd besteed. Straks, als het wat minder druk is... is een veel gehoorde opmerking.

Dit is begrijpelijk, maar toch jammer. Een website is een unieke kans voor bezoekers om een beeld te vormen. Het is een vrijblijvende inkijk die een eerste indruk geeft. Veel succesvolle bedrijven hebben websites die totaal niet kloppen bij hun uitstraling en professionaliteit. Een gemiste kans!

Wilt u vrijblijvend een offerte?  Stuur een mail of bel: 06 28 29 21 80.

Een nieuwe website hoeft niet veel tijd te kosten!

Een website hoeft echt niet ingewikkeld te zijn en veel tijd te kosten. Ik kan zorgen voor de tekst, voor foto\'s, en voor het onderhoud van de website. Na een gesprek waarin we alle wensen en doelstellingen doornemen, kan ik aan de slag. Het is mijn streven om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Door mijn werkwijze bespaart u veel tijd en heeft u binnen afzienbare tijd een mooie website online!

Werkwijze

Ik ontwerp websites pas, nadat ik een volledig beeld heb van de wensen. Wat is de uitstraling van het bedrijf? Wat is het doel van de website? En wie is eigenlijk de doelgroep? Dit soort vragen en meer neem ik eerst door. Nadat ik een compleet beeld heb gevormd ben ik klaar om een ontwerp te maken die naadloos aansluit op de bestaande huisstijl en bij de gewenste uitstraling.  Als het ontwerp is goedgekeurd wordt er pas begonnen met de bouw van de website.  Zo is het resultaat nooit een verrassing.

Wordpress

Alle websites worden in WordPress gemaakt. Dit is erg gebruiksvriendelijk en goed voor SEO. Met een website van WordPress kan iedereen gemakkelijk teksten aanpassen, foto's plaatsen, menu's aanpassen, en nog veel meer.